mandag den 22. august 2011

Fem Måneders Vaccination - del to & Hvordan det egentlig gik med den avis.

Så er vi plus fire dage, siden den lille tut blev stukket brutalt i begge sine tykke lår med en spids nål og hendes mor, undertegnede, satte sig for at læse en hel avis på en enkelt dag.

Fredag eftermiddag, efter et lille rekonvalens hjemme i lejligheden, drog vi mod bedsteforældrene, med krydsede fingre for at lillepigen ikke pludselig ville bryde ud i hidsig feber og dårligdom. De krydsede fingre virkede, for på trods af et helvedes hyr ved puttetid, var der fred og fordragelighed og store smil på pigen hele weekenden lang. Vi kan altså ud fra det konkludere, at der i vores tilfælde, ingen sandhed var i de ondsindede rygter om, at fem måneders vaccinationen skulle være ekstra slem. Jeg vil endda sige, at tre måneders vaccinationen havde værre eftervirkninger end fem måneders vaccinationen. Alle børn er selvfølgelig forskellige og reagerer forskelligt på den slags, men her er ihvertfald en baby, som klarede skærene uden de store (eller små) vanskeligheder.

Og så var der den avis.

Den stakkels, stakkels avis.

Som kun fik læst forsiden, den dag den blev købt.
Som kun fik læst to en halv artikel indeni sig dagen efter den blev købt.
Som endte sine dage i en papircontainer mandagen efter den var kommet til verden.
Ulæst, uelsket og glemt.

Næste gang går jeg efter en tyndere avis.

I dag er pigen fem måneder og 4 dage gammel og lige vågnet fra sin formiddagslur.

I dag har vi babysvømning for første gang og der kommer selvfølgelig en efterfølgende anmeldelse af endnu en førstegangsoplevelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar