fredag den 19. august 2011

Babybio, fem måneders vaccination og de daglige udfordringer.

Klokken nærmer sig 10.30 og jeg har netop forladt 711 med dagens udfordring i hånden. Dagens udfordring og to smør croissanter. Jeg sætter mig for, at i dag, I DAG, skal avisen læses fra ende til anden. Jeg vil ubønhørligt og kompromisløst tygge mig igennem den, koste hvad det vil, og jeg vil være et klogere, bedre og mere dannet menneske som følge.
Spændingen er næsten ikke til at bære.  Vil baby moren forfalde til lettere underholdning, til angry birds og daytime television eller vil hun nå sit mål om at blive gyldigt medlem af Danmarks evigt svindende gruppe af avislæsere? Kan hun gøre det, eller snubler hun halvvejs, som en marathon-løber med svækkede ben og ender dagen i en dynge af vasketøj, med gylp ned ad ryggen og en halvlæst avis hængende slapt ud af hendes livløse hånd?
Kun tiden kan udløse den spænding, som dagens udfordring bringer med sig! Få svaret her på Blogger ved dagens afslutning, eller mere sandsynligt i morgen eller en af de kommende dage.
+++
Den lille basse blev fem måneder i går og det blev fejret med at vi, den lille tre mand høje familie, tog i babybio for første gang. Og det var en stor succes! Hun var vågen da vi kom ind i salen, men væbnet med sut, sutteklud og pakket godt ind i dyne, faldt hun hurtigt i søvn. Hun ville nok have sovet filmen ud, hvis det ikke havde været for den infame gråd fra nabobabyen. Efter hun vågnede, stod den på masser af snak (nu siger hun nemlig da-da-da-nnnDA! dagen lang) og godt humør, så vi kunne nyde filmen. Det var ikke en date uden baby, men det var tæt på og en fantastisk måde at starte dagen sammen på, hvis man har en kæreste der i ny og næ kan tage en formiddag fri.

Man kan gå til babybio i Falkoner Biografen om torsdagen kl. 10, hvor de viser fem forskellige film, med dæmpet lyd og lyset tændt. Man stiller barnevognen i lobbyen og hvis man har et sovende barn, holder personalet øje og henter én, hvis barnet vågner. Man kan selvfølgelig også have sit barn med ind, hvis det er vågent, når man ankommer. Det havde vi, og det var en stor succes.

Også Empire og Cinemaxx kører Babybio, hver onsdag kl. 10.

+++
Fem måneders fødselsdagen markerede også hendes anden vaccination, den frygtede fem måneders vaccination. Nu er det jo ikke sikkert, at den er kendt vidt og bredt som "den slemme vaccination", men det er den hjemme hos os, hvor nogen har fortalt, at netop denne vaccination skulle være ekstra hård for den lille. I dag fik vi den overstået og jeg må sige, at den lille tog det i stiv arm og endda bedre end ved tre måneders vaccinationen. Der var lidt tårer, men mest lidt arrig brok, som hurtigt blev afløst af smil og sludder. Nu ligger hun og sover trygt i sin barnevogn. I løbet af i dag får vi at se hvordan hun tager det.
+++
Klokken er nu 12.15 og jeg har endnu ikke åbnet avisen. Jeg ved faktisk ikke engang, hvad der er på forsiden. Det lover ikke godt.
+++
Den lille basse er fem måneder gammel og en dag. Hun er 68 cm lang, vejer 7,4 kg og har en hovedomkreds på 44,5 cm.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar